Report

Kažu kako je romantika mrtva! Djevojka napravila ugovor sa smjernicama za veze na daljinu

muškarac i djevojka se drže za ruke u sumrak s okvirom srca i ugovorom deson
muškarac i djevojka se drže za ruke u sumrak s okvirom srca i ugovorom deson Foto: unsplash.com/canva
Veze na daljinu okružene su raznom problematikom, od razdvojenosti do potencijalnog preljuba, no nekoliko je načina da se pobrinete da vaša veza prebrodi razdvojenost.

Jedan od njih osmislila je mlada dama, a riječ je pravnom ugovoru između nje i njenog dečka na daljinu, a sastoji se od prilično opsežnog popisa pravila kojih se mora pridržavati.

Zakonski ljubavni ugovor osmislila je TikTokerica Devon Motley, koja je na ideju došla prije selidbe i razdvajanja. Nejasno je koliko će par biti udaljen, ali ugovor ili sporazum na daljinu (LDA) postavlja pravila koja bih trebala osigurati ljubav.

@devonrainmotley we ❤️ suits #suits #harveyspecter #contract #longdistancerelationship ♬ Greenback Boogie – Suits Main Theme (From “Suits”) – Geek Music

Pravni dokument uključuje stvari koje bi već trebale biti standardne u zdravoj vezi, a ima i stavki, koje ako se prekrše, mogu rezultirati tužbom.

To uključuje varanje, koje sporazum definira kao „spavanje s osobom suprotnog spola, bilo kakav seksualni kontakt s osobom suprotnog spola“ kao i komunikaciju s osobom suprotnog spola i „seksualne aluzije s lošom namjerom“.

Ostala kaznena djela uključuju zanemarivanje i klevetu, s odredbama o tome koliko se smijete žaliti na svog supružnika. Iako većina nas ne treba potpisati pravni dokument kako bismo izbjegli vrijeđanje partnera, čini se da već postoji tržište za takav ugovor.

Video o dokumentu postao je viralan i pogledan je više od 1,8 milijuna puta na TikToku, što je TikTokericu navelo na prodaju ugovora u online trgovini.

Za 5,99 dolara dobit ćete nepotpisanu verziju, a PDF koji je moguće uređivati dostupan je za 9,99 dolara, a kažu kako novac ne može kupiti ljubav. Dostupna je čak i bejzbolskom kapom s logom LDA za 24,99 dolara, za one koje se žele dodatno osigurati.