Sitničavo

Michael Bay zadao je T.J. Milleru jednu od najbrutalnijih smrti u povijesti filma nakon što ga je živcirao

T. j. Miller u filmu Transformeri: Doba izumiranja
T. j. Miller u filmu Transformeri: Doba izumiranja Foto: RAZR_Channel/Youtube
Iskoristio je priliku da ga makne sa seta

Obožavatelji Transformersa dugo su bili zbunjeni 'brutalnim' načinom na koji je lik TJ Millera ubijen, a neki gledatelji vjeruju da znaju razlog tome.

Naime, ako ste gledali Transformeri: Doba izumiranja (Transformers: Age of Extinction), možda se sjećate urnebesne OTT scene na koji se T.J. Millerov, Lucas Flannery, pretvara u prašinu. Podsjetnik je svejedno u nastavku.


Mnogi ljudi su mislili da je potpuno uništenje lika u eksploziji i pretvaranje u metalni leš pretjerano, no to je Michael Bay. Jedan je obožavatelj napisao "Bože, tako je smiješno kako je ta smrt neobično brutalna. Obožavam je.".

Neki obožavatelji Transformersa smatraju da znaju zašto je redatelj Michael Bay smislio tako brutalan kraj za Millera, jednostavno zato što mu se baš i nije sviđao. Miller je čak i pričao o njihovom odnosu na setu.

Kako nam prenosi UNILad, Miller je rekao da mu se Bay usred seta obratio i krenuo derati kako nije smiješan. “Ništa što si rekao nije smiješno T.J.! Ni jedna stvar cijeli dan! Angažirali smo te da budeš duhovit! Ovdje je 300 ljudi! Nitko od njih ti se ne smije! Reci nešto smiješno! Još te mogu izrezati iz filma!“ rekao mu je Bay na setu, prisjeća se Miller.

Nastavlja kako je sve bilo bipolarno iskustvo i rekao je da "Čim bi se kamere zaustavile, rekao bi, 'Hej, hoćemo li ići na sushi ili na piće?'".
Dok se prisjećamo Millerove smrti u filmu i njegove anegdote o slavnom redatelju, o njegovoj se smrti razvija prava rasprava. Rasprava se dogodila, gdje drugdje nego na Redditu, a obožavatelji su podijelili svoja uvjerenja zašto je Milllerov lik tako brutalno ubijen.

Comment
byu/RemarkableSwitch8929 from discussion
inTwoBestFriendsPlay

Korisnici Reddita komentirali su kako je Bay potrošio oko 30 tisuća dolara za kipove Millerovog metalnog leša samo kako bi ga mogao maknuti sa seta.

"Dakle, Bay je toliko mrzio tog tipa da je možda potrošio više od 30.000 dolara na kipove njegovog metalnog leša samo da bi ga mogli skloniti s pozornice.". Drugi je rekao: "Brutalno ubija TJ Millera jer ga je Bay mrzio na osobnoj razini i to mi je smiješno.".

Brutalno ubojstvo nekoga tko vam se ne sviđa, u filmu vrijednom 210 milijuna dolara zasigurno je jedan od načina da se osvetite. Iskoristiti ovakvu pozornicu za tako sitničav razlog je urnebesno, a Bay će nastaviti s eksplozijama koliko god mu se to bude sviđalo.

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!