Report

Novi film Johna Cenae dodan je na popis najgorih filmova svih vremena stranice Rotten Tomatoes

glumac john cena s iznenađujućim izrazom lica u filmu freelance
glumac john cena s iznenađujućim izrazom lica u filmu freelance Foto: YouTubescreenshot/@RottenTomatoesTrailers
Novi film s Jonom Cenom u glavnoj ulozi, dobio je jedno od najsramotnijih priznanja u industriji zabave. Iako premisa filma Freelance zvuči prilično rutinski, čini se da kritičari nisu uživali niti u jednoj sekundi filma.

Toliko da je postigao šokantnih 0 posto na Rotten Tomatoesu.

Cena glumi Masona Pettisa bivšeg operativca specijalnih snaga, koji preuzima posao Freelancera kako bi zaštitio novinarku Claire Wellington (Alison Brie) pri intervjuiranju diktatora Juana Venegasa (Juan Pablo Raba) koji vodi izmišljenu zemlju.

Iako zvuči kao uobičajena operacija, izbija vojni udar i trio se mora boriti da preživi i stigne na sigurno u jednom komadu. Nakon dvadesetak recenzija, kritičari su ga osudili.

Neke od kritika glase „Freelance je potpuna katastrofa, a ne mogu vjerovati da su John Cena i Alison Brie pristali sudjelovati.“

Robert Kojder iz Flickering Mytha dodao je „Katastrofa koja tjera na razmišljanje i ne miješa toliko žanrove i tonove, već zagonetno kruži kroz njih bez vidljivog razloga ili tematske svrhe, očajnički se nadajući da će nešto pogoditi.“.

Vedrija strana su kritike publike, normalnih gledatelja koji su filmu dali ocjenu od udobnih 74 posto, što dokazuje da je su gledatelji ipak uspjeli pronaći nešto interesantno i zabavno u sat i 49 minuta., koliko traje film. Ocjena od 0 posto na Rotten Tomatoes znači da je Freelance ušao na popis najgorih filmova svih vremena. Sada stoji uz Ralje: Osveta, Ridiculous 6, Posljednji dani američkog zločina i Max Steel.