Report

Tenisice poznatog brenda dobile i verziju izrađenu 3D printerom! Pogledajte futuristički dizajn

Featured-Image-Moncler-x-Zellerfeld-3D-Printed-Trailgrip
Featured-Image-Moncler-x-Zellerfeld-3D-Printed-Trailgrip Foto: Instagram screenshot
Moncler i Zellerfeld, marka poznata po 3D printanju, udružili su se za ograničenu seriju 3D printanih Trailgrip tenisica. Trailgrip tenisice postale su ikona u svijetu Moncler obuće, ali ova nova verzija ispisana 3D printerom je ipak na sasvim novoj razini.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli MAFIAVISION (@mafiavzn)

Službeno predstavljanje je zakazano za 10. srpnja u Studiju Ascenti, izložbenom salonu obuće talijanske marke u Parizu, Moncler Trailgrip 3D spoj je tehnologije i umjetnosti, te primjer Zellerfeldovih nenadmašnih mogućnosti 3D printanja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Moncler (@moncler)

Same su tenisice izrađene od mono-materijala koji se može reciklirati, materijala koji ne samo da čini tenisice estetski zanimljivim i drugačijim, već nudi i značajne ekološke prednosti koje su u skladu s Monclerovim ekološki osviještenim pristupom dizajnu.

Prema Moncleru, Trailgrip 3D predstavlja budućnost proizvodnje u kojoj modni kreatori mogu proizvesti “potpuno oblikovanu cipelu, bez tvorničkih uvjeta, pritiskom na gumb.”.„Kao Monclerov debi u 3D printanju, ova suradnja služi kao prekretnica za industriju obuće i dodatno naglašava značajan pomak koji poduzimaju brendovi kako bi se odvojili od standardnog procesa tvorničke proizvodnje.“, rekao je Cornelius Schmitt, suosnivač i izvršni direktor Zellerfelda.