Viralno

Legendarna Lisa Ann dovela fana u neugodnu situaciju, mi mislimo da nema razloga za sram

Lisa Ann podcast
Lisa Ann podcast YouTube screenshot
\\folder\galerija Galerija Lisa Ann podcast Lisa Ann podcast Foto: YouTube screenshot Lisa Ann (Izvor – Instagram) 2 Lisa Ann (Izvor – Instagram) 2 Foto: Folder.hr Lisa Ann (Izvor – Instagram) 1 Lisa Ann (Izvor – Instagram) 1 Foto: Folder.hr +6 Lisa Ann (Izvor – Instagram) 9 Galerija
Danas jako teško da postoji muška osoba koja nije čula za Lisu Ann, sada već umirovljenu zvijezdu filmova za odrasle. Otkako je napustila porno industriju počela se više baviti medijima pa je tako gostovala na podcastu Barstool Sports gdje je odgovarala i na pitanja obožavatelja.

Kako bi stvari bile zanimljivije cijela ekipa oko voditelja podcasta je anonimno Lisi postavila pitanje, a ona je morala odgonetnuti koji od njih je postavio koje pitanje. Najneugodniju interakciju imao je mlađi kolega podcastera koji je na Lisino pitanje jesu li se sreli već prije virtualno odgovorio sa sramežljivim smiješkom. Naravno da je time svima bilo jasno koji je odgovor. Nema srama, sve to bijaše poslovna transakcija.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Out & About (@outandabout)

Lisa Ann je itekako navikla na neugodne susrete s obožavateljima. Prošle godine je ispričala kako ju je tip ugrizao za nogu dok je radila u striptiz klubu. Sva svoja iskustva Lisa je odlučila napisati u knjizi koja je izašla prije dvije godine, imena The Life Back.

Od kako se 2019. godine povukla iz industrije za odrasle okrenula se tako poslu u medijima. Ima vlastiti podcast na kojemu dovodi goste raznih zanimanja, a ponekad joj dođu i bivše kolegice s kojima je dijelila set. Također je otkrila kako se ne planira vraćati snimanju pornića sada kada je napunila 50. godina.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lisa Ann (@thereallisaann)

Odlazak u mirovinu najavila je još 2014. godine, kada se prvi puta ostavila karijere zbog veze sa igračem američkog nogometa sa sveučilišta Notre Dame Justina Brenta koji je tada imao samo 18 godina i ostvario želje mnogih svojih vršnjaka. Njihova veza nije dugo potrajala pa se Lisa, razočarana u ljubav, još jednom vratila snimanju sadržaja za odrasle. Trebamo pričekati da vidimo hoće li ovaj drugi odlazak u mirovinu potrajati nešto duže.