Kako se nosite sa stresnom situacijom

Koji ste tip navijača pri izvođenju penala? Saznajte kroz ovaj neobičan kviz

Izvođenje jedanaesteraca i navijači koji gledaju s kauča
Izvođenje jedanaesteraca i navijači koji gledaju s kauča Foto: Canva
Svatko ih proživljava na svoj način, a ovako možete saznati koji ste tip navijača

Stres, ubrzani otkucaji srca, znojni dlanovi i pojedeni nokti samo su neki od simptoma gledanja izvođenje jedanaesteraca. Naravno da se svatko s time nosi na sebi svojstven način, no ne možemo izbjeći podudaranja između karaktera gledatelja.
Koliko god mislili da dobro podnosimo stresne situacije, u stvarnost ipak nije tako, a ovim kvizom možete vidjeti kako podnosite zahuktalo atmosferu koja je opasna po živce. Odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja i saznajte koji ste tip navijača pri izvođenju penala.

 

 

Sve informacije o nastupima Hrvatske na Euru 2024. pogledajte na Gol.hr, a sve o našem prvom protivniku možete saznati u nastavku:

\\folder\vezani_članak Šutalo i Modrić TEŽAK PORAZ Hrvatska izgubila na startu Eura: Španjolska lakoćom do visoke pobjede!

  \\folder\vezani_članak Španjolska zastava i karta Španjolske Vamos! Okušajte se u ovom kvizu o Španjolskoj i pokažite koliko poznajte protivnike

\\folder\vezani_članak Spotovi pjesme Neopisivo i Nevera Idemo! Anketa: Nova ili stara himna navijača Vatrenih! Koja od njih ide na repeat?