Razgibajte se

Okušajte se u sportskom kvizu! Pokažite da vam leži svaki sport

Razni sportovi
Razni sportovi Foto: Canva
Pokažite da ste pravi sportski znalac

Sport je glavna tema u nadolazećim mjesecima, a većina sportskih obožavatelja se ne može požaliti na sportske događaje koji su počeli ili pred nama. U tijeku je finale NBA-a, počinje EURO24, a čekaju nas i Olimpijske igre u Parizu. U čast sportskog ljeta koje je pred nama pripremili smo sportski kviz koji će provjeriti vaše poznavanje sportova i sportskih događaja. Sretno!

 

 

Sve informacije o nastupima Hrvatske na Euru 2024. pogledajte na Gol.hr, a sve o našem prvom protivniku možete saznati u nastavku:
\\folder\vezani_članak Šutalo i Modrić TEŽAK PORAZ Hrvatska izgubila na startu Eura: Španjolska lakoćom do visoke pobjede!
\\folder\vezani_članak Nogometaš Dani Olmo i karta Hrvatske sa zastavom Smiješno Španjolski as je Hrvat u duši! Njegove izjave su legendarne, a nije mu problem ni odgovarati na pitanja
\\folder\vezani_članak Joško Gvardiol i oblačić sa španjolskom i talijanskom zastavom španjolac ili talijan Prezime koje potiče znatiželju: Koje je porijeklo Joška Gvardiola?
\\folder\vezani_članak Izvođenje jedanaesteraca i navijači koji gledaju s kauča Kako se nosite sa stresnom situacijom Koji ste tip navijača pri izvođenju penala? Saznajte kroz ovaj neobičan kviz