Male napasti

Roditelji poveli djecu u kupovinu, a sad se jadaju po cijelom internetu

Kupovina s djecom (Foto: screenhumor.com)
Kupovina s djecom (Foto: screenhumor.com) screenhumor.com
\\folder\galerija Galerija Kupovina s djecom (Foto: screenhumor.com) Kupovina s djecom (Foto: screenhumor.com) Foto: screenhumor.com Kupovina s djecom (Foto: screenhumor.com) - 21 Kupovina s djecom (Foto: screenhumor.com) - 21 Foto: screenhumor.com Kupovina s djecom (Foto: screenhumor.com) - 20 Kupovina s djecom (Foto: screenhumor.com) - 20 Foto: screenhumor.com +19 Kupovina s djecom (Foto: screenhumor.com) - 19 Galerija
Iako većina roditelja obožava svoju djecu, ponekad je dobro ispucati se pred strancima na internetu.

U narodu se voli reći da su djeca najveće blago, no i roditelji imaju trenutaka u kojima moraju kapitulirati i priznati da roditeljstvo može biti jako težak posao. Neki roditelji proživljavaju prave drame svaki put kad se s djecom upute u kupovinu, pa su odlučili fotografirati svoju djecu i podijeliti to iskustvo s drugima.

Na fotografijama se vide djeca koja se vješaju po policama trgovina, pokušavaju družiti s lutkama u izlozima i klinci koji su odustali od koncepta kupovine i jednostavno zaspali na podu ili u kolicima. Nešto stresniju stranu roditeljstva možete pogledati u galeriji.