Mix

Budućnost je stigla: Tesla vozila na autopilotu po autocesti, Youtuber uhićen na zadnjem sjedalu

Tesla driverless
Tesla driverless Foto: Youtube Screenshot
Kada su Musk i njegovi zaposlenici najavili autopilot funkciju u Tesli, bilo je jasno da tu ima još puno nijansi koje se moraju dotjerati. Iako Tesla ima autopilot funkciju, nije autonomno vozilo koje može upravljati isključivo samo i vozač je i dalje potreban u vozačkom sjedali.

Param Sharma je influencer poznat kao Lavish, a uhićen je jer se vozio na zadnjem sjedalu Tesle 3 bez ikoga za volanom. Nakon što je pušten iz zatvora, lik je ponovio istu stvar. Ne samo da je ponovio istu stvar nego je kupio novu Teslu i napravio istu stvar. Kući se iz zatvora vratio na zadnjem sjedalu Tesle gdje je sjedio s prijateljem. Izražava se riječima “I’m rich as f***”, znaš o kakvom je liku riječ.

Evo njega i njegove “punchable” face.

I onda se čudimo što se internet generacija često etiketira glupom. Za uspjeh na društvenim mrežama ljudi rade sve, čak i riskiraju i svoje i tuđe živote. Ako se ništa loše nije dogodilo, ne znači da se ne može dogoditi – a u Tesli bi mogli preimenovati svoje Autopilot i Full Self-Driving funkcije jer zbunjuju ljude i potencijalno ugrožavaju sudionike prometa.