Novi filmski hit

Film ''Challengers'' najgledaniji ovog vikend! Svi pohrlili vidjeti Zendayu u provokativnoj ulozi

Glumci Mike Faist, Josh O'Connor i Zendaya u filmu Challengers
Glumci Mike Faist, Josh O'Connor i Zendaya u filmu Challengers Foto: MGMStudios/Youtube
Kao da su svi su ovog vikend samo ovo gledali

Čini se kako se ovog vikend u kino potrčalo gledati samo jedan film, a to je nova sportska drama sa Zendayom u glavnoj ulozi.
Riječ je o filmu ''Challengers'', a Zendaya glumi tenisačicu Tashi Donaldson koja se umirovila nakon ozljede, a sada trenira profesionalnog teniskog prvaka i supruga Arta Donaldsona (Mike Faist) koji planira povratak.

Kako bi stvari bile još uzbudljivije, bori se protiv drugog igrača Patricka Zweiga (Josh O'Connor), koji je slučajno njegov bivši najbolji prijatelj i bivši ljubavnik supruge.

 

Romantična teniska drama, kako nam prenosi Deadline, zauzela je prvo mjesto na listi prodaje ulaznica tijekom vikenda sa zaradom od 15 milijuna dolara na kino blagajnama.
Iza nje je ''Unsung Hero'' sa 7,75 milijuna dolara za prvi vikend i ''Godzilla x Kong: Novo carstvo'' sa 7,2 milijuna dolara nakon petog vikenda.

''Challengers'' je režirao Luca Guadagnino prema scenariju Justina Kuritzkesa, iza filma stoji studio Amazon MGM. Zarada od 15 milijuna najveći je za Lucu Guadagnina, nominiranog za Oscara.
To je također velika prekretnica za Zendayu, koja je postigla svoju najbolju izvedbu na kino blagajnama u igranom, originalnom filmu.

\\folder\vezani_članak Marvelovi junaci Deadpool i Wolverine u najavi novog filma Dinamični dvojac napokon zajedno Izašla najava za novog Deadpoola! Pogledajte Hugha Jackmana u poznatoj ulozi Wolverinea

Sviđaju li vam se ovakvi filmovi ili ne, očigledno je da je jedan od najpopularnijih filmova koji se trenutno prikazuje, a kako su se glumci snašli u ljubavnom trokutu, na teniskom terenu i u drami van njega, možete sami saznati.