LOL

Internet je pun šala na račun kraljevskog portreta: “Sad znamo zašto su konji bili krvavi”

Šale na račun portreta
Šale na račun portreta Platforma X
\\folder\galerija Galerija Šale na račun portreta Šale na račun portreta Foto: Platforma X Šale na račun portreta - 25 Šale na račun portreta - 25 Foto: Platforma X Šale na račun portreta - 24 Šale na račun portreta - 24 Foto: Platforma X +23 Šale na račun portreta - 23 Galerija
Prvi portret kralja Charlesa postao je hit na internetu, provjerite zašto.

Kralj Charles nedavno je dobio prvi službeni portret od krunidbe koji izgleda poprilično zlokobno pa je inspirirao korisnike društvenih mreža na šale koje prenosimo u galeriji. Neke je njegov portret podsjetio na pizzu, neke na neprijatelje iz videoigara, a tu su i oni koji misle da je riječ o čistom sotonizmu. 

Tu su i oni koji su uspjeli povezati crveni portret s nedavno odbjeglim konjima u središtu Londona od kojih je jedan izgledao kao da je umaljan krvlju ili crvenom bojom.

Neke od usporedbi koje su nasmijale i zabrinule korisnike društvenih mreža prenosimo u galeriji pa svakako zavirite i provjerite zašto je kraljevski portret podigao toliko prašine.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

\\folder\vezani_članak Statistika prometa Hmm… Pornhub objavio što su Hrvati radili za vrijeme Eurosonga i nakon finala \\folder\vezani_članak Influencerica Ava Louise ispred Portala u New Yorku Kratko, ali slatko Portal iz Dublina u New York zatvoren nakon neprimjerenog ponašanja! Golotinja, crni humor i vrijeđanje bili su ključni