Navijaju kao velili

Ma, može li slađe? Hrvatski navijači imaju nove adute, pogledajte preslatke snimke

Najveća navijačica
Najveća navijačica Foto: TikTok/Screenshot
Iako su mali, već navijaju kao veliki, a njihove snimke raznježile su gledatelje.

Društvenim mrežama počele su kružiti snimke hrvatskih navijača koji su već spremni za utakmicu protiv Španjolske, a u nastavku prenosimo dvije preslatke snimke koje su osvojile publiku na društvenim mrežama.

Jedna preslatka navijačica je djevojčica koja već hoda kao velika, a navija kao pravi div, dok je na drugoj snimci psić u hrvatskom dresu koji je također raznježio gledatelje. Neke od najslađih hrvatskih navijača koje smo do sada vidjeli možete pogledati u nastavku pa se nadamo da će i vama uljepšati dan.

 

@bilako90 #vatreni #hrvatska #croatia #lukamodric #realmadrid #modric #hns #iznadsvihhrvatska #volimhrvatsku #budiponosan #hrvati #ivanperisic #dite #mihrvati #nogomet #euro #worldcup #hrvat #cro #beproud #domovina #dejanlovren #football #srcevatreno #ljubav #modri #vjera #hrvatica #lukita #fyp ♬ Originalton - Ivan Bilac
@ninaa_simic ❤️🇭🇷 #hrvatska🇭🇷 #EM #2024 #pobjeda #hund #sieger #for you #gönn #kroatië🇭🇷 ♬ Igraj Moja Hrvatska - Zapresic Boys

Ne propustite najnovije vijesti o nastupima Hrvatske na Euru 2024, a sve o našem prvom protivniku možete saznati ovdje:

\\folder\vezani_članak Šutalo i Modrić TEŽAK PORAZ Hrvatska izgubila na startu Eura: Španjolska lakoćom do visoke pobjede! \\folder\vezani_članak Joško Gvardiol i oblačić sa španjolskom i talijanskom zastavom španjolac ili talijan Prezime koje potiče znatiželju: Koje je porijeklo Joška Gvardiola?