Čovjeka se zapita

Ponašaju se kao da pravila ne postoje, kako biste nazvali njihovo parkiranje?

Loše parkiranje
Loše parkiranje Prometne zgode i nezgode/Facebook
\\folder\galerija Galerija Loše parkiranje Loše parkiranje Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook Loše parkiranje - 27 Loše parkiranje - 27 Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook Loše parkiranje - 26 Loše parkiranje - 26 Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook +25 Loše parkiranje - 25 Galerija
Njihovo parkiranje privuklo je pažnju ostalih sudionika prometa, uglavnom zato što je njihove blokade nemoguće ignorirati.

Na stranici “Prometne zgode i nezgode” objavljena je još jedna kompilacija užasno parkiranih automobila čiji vozači se ponašaju kao da se pravila ne odnose na njih. Parkiranje po nogostupima, zelenim površinama i pješačkim prijelazima samo su dio njihova arsenala.

  \\folder\vezani_članak Influenceri u divljini Što to rade? Uhvatili influencere u divljini pa snimali njihovo majmuniranje iz prikrajka \\folder\vezani_članak mačka i pas zamotani u posteljinu za spavanje Report Zašto biste trebali svake noći ići spavati u isto vrijeme? Odgovor leži u pravilnoj rutini

U galeriji prenosimo prizore nepropisno parkiranih automobila pa svakako zavirite i provjerite kako biste nazvali ova remek-djela intervencije u javni prostor. Tko zna, možda se među njima krije neki neshvaćeni moderni umjetnik koji koristi ulice kao svoje platno. 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!