Nije oklijevao

Prijetili da će upucati taksista pa gorko požalili, zbog reakcije je prozvan junačinom

Pljačka taksista
Pljačka taksista Foto: Twitter/Screenshot
Taksist nije htio udovoljiti pljačkašima pa je riskirao život kako bi im se suprotstavio.

Na snimci s Barbadosa zabilježen je pokušaj oružane pljačke u kojoj su dvojica putnika, uz prijetnju vatrenim oružjem, pokušali opljačkati taksista koji ih je vozio. Dvojac je vrlo brzo shvatio da je to bila glupa ideja kad je vozač taksija bez oklijevanja ubrzao vožnju i počeo vrludati cestom, dok su pljačkaši vrištali bojeći se za svoj život.

\\folder\vezani_članak Obračun u kinu Barbie klub Obračunale se nakon gledanja Barbie, povod tučnjave naljutio je mnoge ljubitelje kina \\folder\vezani_članak Krava vs TikTok Ups! Tiktokerica pokušala pokazati atribute pred kravom pa doživjela neugodno iznenađenje koje je nasmijalo internet

Vozač Marlon Tempro prozvan je junakon nakon što je snimka pokušaja oružane pljačke završila na društvenim mrežama, a iako se još ne zna sudbina pljačkaša koji su pobjegli glavom bez obzira, vozač je preživio bez ozljeda. Kasnije je za lokalne medije izjavio da ovo nije prvi pokušaj pljačke koji je doživio vozeći taksi. Snimku koja je izazvala divljenje gledatelja na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.