Paklena osveta

Susjedi skovao paklenu osvetu nakon što je previše ''bučila''! Raskrinkao aferu samo kako bi mirno spavao

Problemi sa spavanjem i prevara
Problemi sa spavanjem i prevara Foto: Canva
Nadamo se da osoba iza osveta svjesna i njezine prevrtljivosti

Dobar odnos sa susjedima može biti prekrasan način za izgradnju snažnog osjećaja zajedništva, ali nažalost, ponekad se stvari mogu vrlo brzo pokvariti.

To je slučaj jedne osobe koja je bila potpuno zasićena susjedovom bukom, a način na koji su se osvetili je prilično nevjerojatan.
Živite li u zgradi, često možete čuti svoje susjede kroz zid ili strop. To je sasvim normalno, no u ovom slučaju buka je rezultirala gubitkom sna.
\\folder\vezani_članak muškarac i žena se svađaju Mix Rastala se od muža nakon što je vidjela svoj nadimak! Kad je vidjela kako ju naziva u porukama, otišla je
Uzročnik buke nije bila neka divlja zabava ili preglasna glazba, već je riječ o malo intimnijem druženju.

AITAH For exposing an affair because it was affecting my sleep?
byu/IonicRes inAITAH
Sve je objavljeno na Redditu, točnija na r/pettyrevenge, a osoba iza objave požalila se na susjedu kojoj netko često dolazi u sitnim noćnim satima. I ne samo to, već su uspjeli zaključiti da muškarac koji je bio u posjetu njihovoj susjedi zapravo vara svoju partnericu.

Kako su objasnili na Redditu "Dolazi u neobično doba noći i seksaju se vrlo glasno i to me budi.", a kako su saznali da je riječ o aferi objasnio je da, muškarac, ''Nikada nije prespavao, a u njegovom autu su dječje sjedalice.".

Objasnili su da im ovo nije prvi put da su se posvađali sa susjedom, objasnivši "I prije toga sam imao problema sa susjedom na katu. Ona bi ponedjeljkom navečer priređivala zabave, s posla dolazi kući u 2 sata ujutro i onda korača po stanu te glasno razgovara na telefon.
\\folder\vezani_članak muškarac i žena, par grle se nasmiješeni Report Razlika u godinama čini savršenu vezu koja će potrajati! Ova je razlika u godinama idealna
"Ona ima 40 godina i priređuje zabave s 20-ogodišnjacima, ima afere i živi kao tinejdžerica." Dodali su i kako su pokušali s njom i razgovarati, ali im to nije pošlo za rukom jer kako su se izjasnili "Ona jednostavno ne mari".

Ovako bučnoj susjedi skovali su spektakularnu osvetu.
Bijesna i neispavana osoba odlučila je saznati nešto više o čovjeku koji dolazi u noćne posjete, što joj je pošlo za rukom. Saznali su njegovu adresu pomoću registracijskih oznaka automobila, a nakon što su pronašli adresu saznali su i ime muškarca.

Zatim stvari postaju normalnije jer su brzom pretragom na društvenim mrežama, uspjeli pronaći njegov profil, a tako i profil njegove supruge.
Osoba je nakon toga napravila lažan profil i njegovoj ženi otkrila sve tajne afere njezinog muža sa susjedom.
\\folder\vezani_članak Ljubavni par u avionu i grafika aviona sa srcem Možda malo previše ljubavi Putnici aviona zaprepašteni nakon što su sjedili pored para koji se previše opustio na letu
Što se točno dalje dogodilo ne možemo znati, no osoba se pohvalila kako ga nisu vidjeli već neko vrijeme, a noću spava mirno i bez prekida.