Što ti bi, dragi Kevine?

Imao je glavnu nagradu u šaci: Da živite još sto godina, suludu odluku ovog natjecatelja nećete moći shvatiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda se našao u sjajnoj prilici osvojiti glavnu nagradu, mladić imena Kevin zadovoljio se "kikirikijem". Zašto? Nitko to ne može objasniti.

Amerikanac imena Kevin, mladić koji je u utorak nastupio u vrlo popularnom showu The Price Is Right, donio je ispred brojnih zatečenih gledatelja jednu od najneshvatljivijih odluka u povijesti televizijskih natjecanja, da ne upotrijebimo daleko grublju (i prikladniju) riječ.

Naime, unatoč tome što je bio velikoj u prilicu otići kući s novim automobilom Nissanom Versom Sedanom, ostao je dosljedan pri odluci da pokupi "kikiriki" premda nije imao previše za izgubiti.

Pojasnimo situaciju.

Dakle, za igre bacanja pet kockica Kevinu su se već iz prvog pokušaja "otvorila" četiri automobila i iznos od 1.500 dolara (oko 10 tisuća kuna).

Drugim riječima, imao je ispred sebe još dva pokušaja da i na petoj kockici dobije automobil, no umjesto da učini što bi 99.9% populacije na svijetu učinilo, on je mrtav-hladan odbio nastaviti s igrom i prihvatio taj novac.

Naravno da je to zbunilo popularnoga voditelja Drewa Careya, baš kao i prisutne u studiju, ali unatoč silnome dobacivanju i nagovaranju, Kevin se nije dao smesti i kući je otišao uz navedeni iznos i, barem nama, teško shvatljivim osmijehom od uha do uha.

Što je najgore što mu se moglo dogoditi? Mogle su mu "otvoriti" stranice kocke na kojima pišu iznosi od 500 i 1000 dolara, odnosno mogao je ponovo doći na isto ili otići kući s prvorazrednom nagradom.