Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Klasični prizor iz ruske svakodnevice nekakav je zafrkant iskoristio kako bi se našalio s vlastitim narodom.


Ako se na društvenim mrežama ijedan narod ističe bizarnim fotografijama i video zapisima, čak do te mjere da iz godine u godinu uzima titulu u konkurenciji, onda su to Rusi.

Vezani članci Lice straha Pravo lice straha: Filmovi strave nisu im ni do koljena, pogledajte kako izgleda kad se netko nasmrt prestraši Izazov Napeti izazov postao hit na društvenim mrežama, ne pokušavajte ovo kod kuće

Materijali koje objavljuju redovito izazivaju čuđenje u svijetu, a odlikuju ih uglavnom tučnjave, alkohol, Adidas trenirke, čučanje, tepisi na zidovima i moda upitne estetske vrijednosti u očima promatrača rođenog izvan te države.

Svjestan je toga bio i autor sljedeće parodije, koji je jedan klasični prizor iz tamošnje svakodnevice iskoristio kako bi se našalio s vlastitim narodom.

Nazvao ga je "blyats" prema uvredi koju Rusi poslovično koriste (nećemo prevoditi), pa na scenu namontirao uvodnu špicu iz popularne američke serije "Prijatelji".

Video sadrži dobar dio prethodno nabrojanih karakteristika, te smo vas prije gledanje dužni upozoriti na par kadrova ispunjenih nasiljem.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju