Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policajka je objavila srcedrapajući video u kojem objašnjava kako je dobila samo kavu, ali ne i sendvič koji je naručila.


Stacy Talbert je zamjenica šerifa u Georgiji (SAD), a postala je poznata jer je na društvenim mrežama objavila srcedrapajući i pomalo pasivno-agresivni video u kojem prepričava kako je u McDonald'su naručila kavu i Egg McMuffin, a dobila samo kavu.

Vezani članci Parkiranje Možete li naći oznaku na autu? Parkirao na mjesto za osobe s invaliditetom, nitko ne razumije zašto Izazvala požar Koji je točno bio plan?! Izazvala požar iz čista mira, kamera je uhvatila na djelu

Uplakana policajka prepričala je da je hranu u McDonald'su naručila putem aplikacije o otišla je pokupiti automobilom, no već tada je slutila da su svi protiv nje jer je prvo morala čekati narudžbu, a kada je dobila samo kavu bez naručenog sendviča, zaposlenici je rekla da se ne treba uopće zamarati hranom ''jer je sada previše uzrujana da bi je uopće primila''.

Policajka je zatražila solidarnost građana i tvrdila da joj je usluga namjerno uskraćena samo zato što je policajka pa je za sve okrivila ''stanje u Americi'' tj. prosvjede protiv rasne diskriminacije koji su počeli nakon što je policajac snimljen kako ubija Georgea Floyda.

Iz restorana su samo poručili da joj nisu uskratili uslugu te da je ostavila pozitivan osvrt na zaposlenicu s kojom je komunicirala. Priču policajke koja tvrdi da se Amerika urotila protiv nje jer nije dobila željeni sendvič u restoranu brze hrane na Twitteru je podijelio i Donald Trump Jr., sin predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, a možete je pogledati u nastavku.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju