Medvjed (Foto: Screenshot/YouTube)
Medvjed (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Jednog jutra dočekala su ga otvorena vrata automobila, a onda je otkrio počinitelja.


Stanovnika Kodiaka na Aljasci jednog su jutra dočekala otvorena vrata automobila, no ništa nije bilo ukradeno. Sva sreća, auto je bio parkiran pred sigurnosnom kamerom pa je zbunjeni vlasnik odlučio istražiti što se to dogodilo s vratima.

Vezani članci Obitelj i medvjed Drama u šumi: Počeo ih pratiti medvjed, osjećali su se kao u filmu strave Medvjed u automobilu Zar ljudi uopće ne zaključavaju vrata? Internetom kruži snimka provale koja je češća nego što mislite

Na njegovo iznenađenje, vrata je otvorio medvjed u ležernoj šetnji susjedstvom, vjerojatno u potrazi za hranom. Vlasnik automobila tvrdi da grad od oko 6000 žitelja inače ima miran suživot s populacijom medvjeda, no da su zbog neodgovornog ponašanja nekih stanovnika medvjedi shvatili da su kante za smeće jednostavan izvor hrane.

Zbog toga medvjedi sve češće patroliraju mjestom, a u noćnim patrolama naučili su i otvarati vrata automobila. Prizor koji vjerojatno nitko ne bi htio zateći usred noći, a koji je zabilježila sigurnosna ispred kuće, svakako pogledajte u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju