Za obožavatelje Harryja Pottera

Pogledajte potpuno besplatno film koji govori o nastanku Lorda Voldemorta, hit je na YouTubeu

Film \'Voldemort: Podrijetlo nasljednika\' je u par dana postao golemi hit na YouTubeu (FOTO: Screenshot)
Film \'Voldemort: Podrijetlo nasljednika\' je u par dana postao golemi hit na YouTubeu (FOTO: Screenshot)
Riječ je o djelu nastalom za svega 15 tisuća eura potpisanom riječima: od obožavatelja Harryja Pottera drugim obožavateljima serijala.

Voldemort: Podrijetlo nasljednika, gotovo sat vremena dugačak film objavljen u subotu na YouTubeu, već je skupio je šest milijuna pregleda, a obožavatelji Harryja Pottera njime su uglavnom naprosto oduševljeni.

Riječ je o djelu koje je snimila hrpa entuzijasta za svega 15 tisuća eura, redom obožavatelja serijala, kojima je palo na pamet osmislili vlastitu priču što je Toma Riddlea potaknulo da postane Lord Voldemort.

Lord Voldemort izmišljeni je lik iz serije romana o Harryju Potteru britanske spisateljice J. K. Rowling, kojega je najbolje opisati kao zlog čarobnjaka čija je želja priskrbiti si moć i besmrtnost korištenjem crne magije.

Budući da je u filmskom serijalu ostalo nejasnoća vezanih uz tu transformaciju, na scenu je stupio Gianmaria Pezzato, koji je napisao scenarij i režirao film u produkciji kompanije Tryangle.

Kao što smo već istaknuli, fanovima serijala je odlično sjeo, pa pogledajte u nastavku film ukoliko je to tema koja i vas interesira. Autori su si doista dali truda, pa za kraj kažimo da su omogućili titlove na pet jezika, na engleskom, francuskom, talijanskom, španjolskom i portugalskom.