Viralno

Dr. Oz ulazi u politiku, izronila snimka kako je seks s rođacima u redu

dr oz
dr oz Foto: Youtube Screenshot
Mehmet Oz, poznatiji svijetu kao Dr. Oz je drugi najpoznatiji Oz na svijetu. Prvi je svakako Oz iz kojeg je čarobnjak, a nas boli što je HBO-ova serija Oz tek na trećem mjestu. Ova naša tvrdnja o popularnosti nije utemeljena na ikakvom kvalitetnom istraživanju… Baš kao i većina stvari koja izađe iz usta Dr. Oza.

Kandidirao se za senatora u Pennsylvaniji, a iskopana je snimka s radijske emisije iz 2014. godine u kojoj Oz govori kako je incest okej.

Tijekom intervjua u The Breakfast Clubu, Oz je odgovorio na pitanje jednog od slušatelja.

“Spetljali smo se mladi i sada smo u dvadesetima. Ona to još uvijek želi. Bez obzira koliko želim da to prestane, uvijek joj dam. Pomozite mi.”

Oz je rekao kako to nije veliki problem AKO su rođaci u drugom koljenu tj. ako su njihovi roditelji međusobno bratići i/ili sestrične.

Oz: “Ako niste prvi bratići i sestrične, nije nikakav problem.”

Voditeljica: “Znači rođake u drugom koljenu je u redu trpati.”

U objašnjavanju je mrmljao o genetici i hemofiliji, ali je otišao i korak dalje.

“Zato djeca, djevojke ne vole miris svog oca. Njihovi feromoni odbijaju njihove kćeri jer oni ne bi trebali biti skupa. Moje kćeri mrze moj miris.”

I tako… Ovaj lik koji već godinama na televiziji širi neprovjerene ili slabo provjerene informacije će to i nastaviti na službenijoj platformi ako bude izabran.