Viralno

Jake Gyllenhaal na vaganju za UFC 285, izgleda monstruozno

jacked gyllenhaal
jacked gyllenhaal Foto: Twitter Screenshot
Jake Gyllenhaal je u petak iznenadio neke od okupljenih na vaganju za UFC 285 održanom u Las Vegasu. Pojavio se u gaćicama i stao na vagu! Ne, nije bio spreman boriti se na događaju iako je izgledao itekako spremno. Otkud on?

Gyllenhaal glumi bivšeg UFC-ovog borca u remakeu Road Housea, filma iz 1989. godine s Patrickom Swayzejem. Njegovog protivnika u filmu glumi Jay Hieron, stvarni bivši UFC-ov borac koji se također pojavio na vaganju gdje su snimili scenu.

Jacked Gyllenhaal (kako su ga prozvali dosjetljivi korisnici društvenih mreža) se izvagao, kako je i bilo planirano, a i sukobio se s Hieronom za potrebe kamere. Conor McGregor također glumi u filmu pa je prisustvovao snimanju.

UFC 285 je bio savršena prilika da Gyllenhaal uđe i u kavez kako bi snimio potrebne scene za film.

Vjerujemo da će ovo biti hit, a neizbježno je kako ćemo u narednih nekoliko mjeseci saznati što Jake jede, pije i kako trenira.

Iza remakea Road Housea stoji Amazon Studios koji je u posljednje vrijeme itekako odriješio kesu za filmski odjel. Tako se veselimo i filmu Air u kojem ćemo gledati Matt Damona i Bena Afflecka kako kao djelatnici Nikea pokušavaju potpisati sponzorski ugovor s Michaelom Jordanom.