Viralno

Je li ovaj prank otišao predaleko? Lik uvjerio obitelj da će pasti atomska bomba

Vijesti na BBC-u o nuklearnom napadu
Vijesti na BBC-u o nuklearnom napadu Foto: Twitter screenshot
Dobar smisao za humor je teško pronaći, a gotovo jednako teško je naći i granicu takvog humora. Jedan britanski otac svoju je obitelj tako uvjerio da će doći do neminovnog ruskog nuklearnog napada montiravši na svojem TV uređaju vijesti koje govore o nuklearnom projektilu koji samo što nije udario u Britaniju. Ovaj video do sada je prikupio preko milijun pregleda na Twitteru.

Šaljivdžiju Waynea Coldicutta inspirirao je video koji je pronašao na Youtubeu, a govori o upozorenju na nuklearni napad. Kako je dobar prank teško organizirati, Wayne se oko ovoga posebno potrudio. Prvo je ženi dok je bila sa njihovim sinom javio kako je u tijeku nukearlni napad i izvanredne vijesti na TV, a ona se spustila u dnevni boravak gdje je bio njezin brat koji je snimao njezinu reakciju dok su se u pozadini vrtila upozorenja što napraviti u slučaju udara.

Kada ju je dovoljno dugo držao na vatri, više nije mogao izdržati te se počeo smijati. Jadna njegova žena, sva izvan sebe, tek je onda shvatila kako je riječ o zafrkanciji i da ne treba trčati do obližnje ljekarne po tablete s jodom.