Viralno

Kakva je ovo *izdarija? Film s Johnom Malkovichem moći ćeš pogledati tek 2115. godine

malkovich
malkovich Foto: Youtube Screenshot
Moći ćeš ga pogledati 2115. godine ako medicina nevjerojatno uznapreduje i nekako uspiješ preživjeti sve katastrofe koje očekuju čovječanstvo u idućih sto godina.

Navodno je Robert Rodriguez snimio film 2015. godine u kojem glumi John Malkovich, ali će film biti na raspolaganju gledateljima tek 2115. godine. Eksperimentalnije od ovog ne može.

Film je prikladno nazvan “100 Years”. Tagline filma je The Movie You Will Never See. Teško nam je povjerovati da ovako nešto postoji, rekli bismo da mora biti nekakva kvaka. I gle ju… Sjajna, uglancana kvaka. Ovo je vrhunski marketing za Louis XIII Cognac, konjak koji treba odležati 100 godina prije nego ga se posluži kupcima. Čak četiri generacije “majstora podruma” ulažu svoje vrijeme i znanje u bocu Louisa XIII.

Dobra fora svih uključenih. 100 Years nije dugometražni igrani film već je kratki film u pitanju i zamišlja Zemlju sto godina u budućnosti. Ako ikada ovaj film izađe, vjerujemo da će se publika smijati našim vizijama budućnosti kao što se mi smijemo SF filmovima iz sredine 20. stoljeća.

Postoje teaseri filma, nijedan ne prikazuje ništa što se nalazi u pravom filmu. Ako pravi film uopće postoji.

100 Years će doživjeti premijeru 18. studenog, 2115. godine. Ako ikom išta znači.