Za dlaku!

Kamionu otkazale kočnice iza školskog busa, vozač je ispao prava junačina

Kamion i školski bus
Kamion i školski bus Foto: YouTube/Screenshot
Vozač kamiona je paničario, ali na kraju je uspio spasiti i djecu i sebe i ostale vozače na prometnici.

Na snimci iz Ohia zabilježen je trenutak u kojem je kamion težak 36 tona za dlaku uspio izbjeći sudar sa školskim autobusom i tri automobila iz suprotnog smjera nakon što su kamionu otkazale kočnice. U videu koji kruži društvenim mrežama skupljene su različite perspektive pa se tako vidi snimka vjetrobranske kamere kamiona, školskog autobusa, ali i kamera koja pokazuje reakcije putnika autobusa.

Na snimci iz kamiona čuje se panični glas vozača koji zapomaže: ''Ne, ne ne, makni se s puta!'', do pokušava izbjeći školski autobus i vozila u suprotnom smjeru. Za to vrijeme u školskom autobusu žena se pita hoće li kamion uspjeti zaobići vozilo dok djeca komentiraju kako ih je kamion prestrašio.  

Vozač prvog vozila u prvom smjeru pravovremenom je reakcijom pomogao izbjeći nesreću jer se zabio u vozilo iza sebe i stvorio dovoljno prostora da kamion može proći između njegova automobila i školskog autobusa.

Na svu sreću, vozač kamiona nekako je uspio zaobići nesreću i postati junak, a snimku koja se gleda na rubu sjedala čak i kada znate da ima pozitivan rasplet možete pogledati u nastavku.