LOL

Mačke uzvratile ljubav Baby Lasagni, izgleda da u punoj navijačkoj opremi stižu na finale

Mačke navijači
Mačke navijači Foto: croatiafulloflife/Instagram
Turistička zajednica objavom je oduševila korisnike Instagrama.

Službeni profil Hrvatske turističke zajednice na Instagramu je objavio humorističnu sliku dvije mačke kako pristojno sjede i čekaju na letu za Švedsku. Mačke su ukrašene punom navijačkom opremom u obliku čipki, a i sjedala zrakoplova prekrivena su tabletićima. Baby Lasagna izjavio je da će mu u Švedskoj najviše nedostajati mačke, pa ne iznenađuje da i mačke navijaju za njega.

\\folder\vezani_članak Doris Dragović Gesta govori tisuću riječi "Nema dalje, motaj kablove": Doris Dragović gestom pokazala podršku Baby Lasagni i raspametila publiku \\folder\vezani_članak Poljska predstavnica na Eurosongu 2014. Ima svega i svačega Od vampira do purica: Ovo su neki od najbizarnijih nastupa s Eurosonga, sjećate li ih se?

Turistička zajednica pozvala je Croatiu Airlines da pripremi zrakoplove za osvajanje Eurosonga, a korisnici Instagrama oduševljeni su objavom: “Pa ovo je sve”, “Baš smo letjeli u zrakoplovu s tri mace”, “Meow klasa”.

Simpatičnu objavu koja je oduševila korisnike Instagrama prenosimo u nastavku pa provjerite kako to izgleda Meow klasa, spremna za prijevoz najveće podrške Baby Lasagni.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!