Tko tu koga?!

Nevjerica zbog pješačkih prijelaza u Sarajevu: “E, tugo moja… kolektivno otkaz svima koji su sudjelovali”

Pješački prijelaz
Pješački prijelaz Foto: Facebook/Screenshot
Snimka apsurdno izvedenih radova obišla je društvene mreže, pogledajte zašto je podigla prašinu.

Srđan Srdić, vijećnik u Općinskom vijeću Novo Sarajevo, na društvenim je mrežama objavio snimku u kojoj obilazi Grbavicu u Sarejevu i snima apsurdno iscrtane pješačke prijelaze. U snimci je zabilježio pravi kolaž čudnovatih zebri od kojih su neke samo djelomično svježe iscrtane, druge potpuno zaboravljene, a tu je i kombinacija onih koje više ni ne izgledaju kao pješački prijelazi.

\\folder\vezani_članak Parkiranje na plaži Jao… Prizor s plaže u Šibeniku šokirao prolaznike: Parkirali uz samo more pa dobili što su zaslužili \\folder\vezani_članak Kostim psa Što kažete? Potrošio gotovo 13.000 eura kako bi postao pas, rezultati podigli prašinu na društvenim mrežama

 

Snimka je izazvala brojne komentare pa tako neki poručuju: “Traba natjerat da urade sve kako treba i to o svom trošku”, “Ovo je bio prvi sat likovnog, nastavak sutra…”, “E, tugo moja… kolektivno otkaz svima koji su sudjelovali u ovom remek-djelu”, “Koliko para, toliko muzike. Dogovor je bio vratit kako je i bilo! Ljudi vratili… Zanima me tko je izvođač radova da mu čestitam na smjelosti i drskosti. Sad će se kanton još novaca iskašljati za novo ocrtavanje”, “Hej, šta fali?! Ionako će sve isprati prva kiša”. Tragikomičnu snimku koja je postala hit u regiji možete pogledati u nastavku.