Svi su skrenuli!

Samsung pokušao ismijati Appleov oglas, pa i sam završio na stupu srama

Apple i Samsung
Apple i Samsung Foto: Screenshot
Samsung novim oglasom sprda Apple, ali i njihov oglas je izazvao negodovanje.

Samsung je objavio oglas za novi model svojeg tableta parodirajući oglas koji je nedavno objavio Apple za svoj proizvod. U Appleovoj reklami prikazani su različiti instrumenti i alati iz svijeta umjetnosti i zabave kako se drobe pod novim iPadom. Reklama je trebala simbolizirati da su svi zastarjeli alati okupljeni u novom, još tanjem tabletu.

Oglas je pak ostavio potpuno suprotan dojam kod publike pa su mnogi komentirali da ne simbolizira simbiozu umjetnosti i tehnologije već potpuno uništenje kreativnosti.

Nadajući se suprotnoj reakciji, Samsung je objavio oglas za svoji najnoviji tablet u kojem djevojka hoda po podu punom uništenih predmeta, sugerirajući da su to ostaci iz Appleova oglasa. Djevojka na koncu pronađe uništenu gitaru, no svejedno je dohvati i počne na njoj svirati.

Poruka Samsungove reklame je "kreativnost ne može biti uništena", no gledatelji su najsnažnije reakcije ipak imali na sam kraj oglasa u kojem se spominje Samsungova umjetna inteligencija Galaxy AI. Drugi su primijetili da su u nastajanju ovog oglasa također nastradali brojni instrumenti.

Upravo zbog spominjanja umjetne inteligencije, gledatelji su ostali ravnodušni na oglas koji je trebao biti srcedrapajući Oba oglasa prenosimo u nastavku pa svakako uživajte u obračunu korporacije dok još uvijek koriste marketing, a ne nuklearno oružje, kako to predviđaju romani znanstvene fantastike.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

 

 

\\folder\vezani_članak Glumci Emily Watson i Mark Strong u seriji ''Dune: Prophecy'' Pogledajte najavu Nakon uspješnog filma dolazi serija ''Dune: Prophecy''! Pogledajte uzbudljivu najavu \\folder\vezani_članak Poklon za učiteljicu Što kažete? Je li ovo najslađi poklon za učiteljicu? Ideja oduševila roditelje, učiteljicama krenule suze