LOL

Promatrali žrtvu iz prikrajka i znatiželjno pratili svaki pokret, a onda doživjeli erupciju oduševljenja

Fail
Fail Foto: Twitter/Screenshot
Društvance je promatralo muškarca kako se šeće ulicom jer su točno znali što će se dogoditi.

Društvenim mrežama kruži snimka muškarca koji se lagano šeće ulicom u društvu žene i pritom jede pecivo ili sendvič. Snimka je zabilježena iz perspektive znatiželjnih promatrača koji prate svaki njegov pokret iz isprva nepoznatih razloga.

\\folder\vezani_članak Peračica prozora na zgradi Jao... Snimka iz Beograda zgrozila promatrače: "Zar nema nekih profi perača za ove zgradurine?!"

\\folder\vezani_članak Nezgoda u radioni Čovječe... Moderni Stanlio i Olio: Nespretni radnik kao da ga je pokušao ubiti, ovakav kaos ne viđa se često

Promatrači sa snimke ponašaju se kao da vrebaju žrtvu i znaju da će se nešto dogoditi, a njihove slutnje ubrzo su se obistinile kad je galeb ukrao muškarcu hranu iz ruke i pojeo je u jednom zalogaju. Društvance iz prikrajka prasnulo je u smijeh jer muškarac koji je prolazio ispred njih očito nije bio prvi kojem je gladni galeb tog dana ukrao hranu.

Snimku cijele pustolovine, koja je postala hit na društvenim mrežama, možete pogledati u nastavku, nadamo se da će i vas nasmijati kao i društvance koje je promatralo nesretnika.