Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarci su televizor naposljetku prekrili, pa svoju pobjedu nad voljom ostalih putnika pozdravili pljeskom.


Grupa ultraortodoksnih židova, po svemu sudeći hasida, zabranila je svim putnicima na nekome letu da uživaju u romantičnoj komediji Glazba i stihovi s Hughom Grantom i Drew Barrymore u naslovnim ulogama.

Vezani članci Slijetanje zrakoplova na Skiatosu Opasna turistička atrakcija na Mediteranu: Je li navala adrenalina vrijedna rizika? Oluja (Foto: Screenshot/YouTube) Pogled na oluju iz zrakoplova oduzima dah, nitko nije ostao ravnodušan

Tako govori video koji je u srijedu postao najpopularniji na društvenoj mreži Reddit, nažalost objavljen bez napomene gdje je i kada točno snimljen.

Što je haside toliko zasmetalo u drugima bezazlenom filmu možemo samo nagađati, međutim vrijedi reći da je identičan incident zabilježen u travnju uoči leta iz Tel Aviva prema Kijevu.

Tada je neki ultraortodoksni židov također prosvjedovao zbog filmskog sadržaja (odbijao je sjesti), čime je ostale putnike učinio svojim taocima više od sat vremena.

Naime, zrakoplov je morao stajati na pisti sve dok nije za njega pronađeno rješenje, a smirio se tek kada je svojevoljno naposljetku stavio povez preko očiju.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju