Muškarci su se smrtno bojali trenutka kada će se morati družiti sa svojom djecom ili oprati suđe, pogledajte kako su paničarili.


U vrijeme kada su se žene borile za ostvarenje prava na glasanje na izborima, muškarci su njihove napore pokušali minirati na sve moguće načine pa su tako smišljali i ''humoristične razglednice'' na kojima su prikazivali svoju viziju budućnosti u kojoj su žene ostvarile pravo na glasanje.

Vezani članci Stupić iz pakla Stupić iz pakla! Na parkiralištu ispred trgovine uvijek je kaos jer se vozači stalno iznova zabijaju u isti stupić Nezgoda ''Umalo si me ubio!'': Za dlaku preživjeli nezgode i imaju snimke kao doživotni podsjetnik

Na razglednicima su prikazivali njima jezive i nelogične prizore muškaraca koji se brinu za djecu i kaosa koji vlada u kućama jer muškarci očito nisu sposobni za obavljanje kućanskih poslova, a neke od razglednica kojima su pokušali obeshrabriti sufražetkinje možete pogledati u galeriji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju