"Lebdeća ruka" pri zagrljaju ekvivalent je mlakom rukovanju, u galeriji pogledajte zašto.

Galerija Lebdeće ruke (Foto: thechive.com) Lebdeće ruke (Foto: thechive.com) - 4 Lebdeće ruke (Foto: thechive.com) - 3 +19 Lebdeće ruke (Foto: thechive.com) - 2

Kvaliteta zagrljaja i rukovanja obično se prosuđuje prema sličnim kriterijima pa znalci kažu da je u oba slučaja najgora moguća stvar mlakost. Primjeri mlakih rukovanja poznati su vjerojatno svima, a u galeriji prenosimo i mlake zagrljaje koji ostavljaju gorak okus u ustima.

Vezani članci Skupe pogreške - 8 Čuvajte se riže! Samo jedno zrno može vam upropastiti laptop, on je tu spoznaju skupo platio Odbojne tetovaže Cure i dečki priznali koje su im tetovaže najodbojnije, slažete li se s njima?

U društvenim situacijama nije uvijek nužno jasno treba li zagrliti osobu pored koje se slikate, a znalci takve nedoumice rješavaju vrlo jednostavno – potpunim izbjegavanjem zagrljaja. No tu su i oni kojima je neugodno, ali bi svejedno htjeli zagrliti djevojku pored sebe.

Takvi muškarci obično posežu za taktikom "lebdeće ruke", koja je u istoj kategoriji kao i mlako rukovanje. Njihove poze na slikanja obično postanu predmet ismijavanja, a u galeriji možete provjeriti zašto.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju