Australija je zemlja suprotnosti, a neke kontraste prenosimo u fotogaleriji.

Galerija Raznolikost Australije (Foto: thechive.com) Raznolikost Australije (Foto: thechive.com) - 15 Raznolikost Australije (Foto: thechive.com) - 14 +13 Raznolikost Australije (Foto: thechive.com) - 13

Australija je prepuna predivnih prizora koji oduzimaju dah, ali i prizora koji oduzimaju život. Ovaj je kontinent poznat po brojnim zastrašujućim životinjama koje se čine da imaju samo jednu zadaću – na sve moguće načine otežati život ljudima.

Vezani članci Postali roditelji Pogledajte što je uništilo ove mlade i lijepe ljude, više nikad neće biti isti Australska čudovišta (Foto: boredpanda.com) - 34 Australija je puna stvarnih čudovišta iz noćnih mora, biste li imali hrabrosti živjeti tamo?

No izgleda da svijet teži ravnoteži, pa se tako u Australiji mogu uočiti i prizori koji će vam popraviti dan. U ovom je slučaju riječ o djevojkama čiji osmjesi dokazuju da nije sve tako strašno u Australiji, a kakve se sve suprotnosti mogu vidjeti na drugom kraju svijeta, svakako provjerite u galeriji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju