Studenti i osoblje FER-a svakodnevno imaju priliku družiti se s mačkom koji se udomaćio u zgradi fakulteta.

Galerija Mali Ivica (Foto: Instagram/mali_ivica_fer) - 7 Mali Ivica (Foto: Instagram/mali_ivica_fer) - 9 Mali Ivica (Foto: Instagram/mali_ivica_fer) - 8 +6 Mali Ivica (Foto: Instagram/mali_ivica_fer) - 10

Mali Ivica omiljeni je mačak studenata FER-a jer se udomaćio u zgradi fakulteta pa redovito pomaže studentima u učenju, profesorima u predavanju, a povremeno se čak pojavi i u menzi. Njegove šetnje po fakultetu studenti redovito bilježe pa je Ivica dobio i profil na Instagramu na kojem se može pratiti što mačak radi.

Vezani članci S mačkama nikad dosadno Koja je najbizarnija situacija u kojoj ste ulovili mačku? Odgovorili na pitanje i nasmijali i prestrašili gledatelje Ivica (Foto: Instagram/mali_ivica_fer) Najpoznatiji mačak u Hrvatskoj više ne lunja FER-om: "Znatiželja je opet ubila mačku"

Brižni studenti nedavno su odlučili i uškopiti Ivicu i tražili su mu topli dom za nekoliko dana oporavka nakon operacije. Poziv za udomljavanje objavljen je prije manje od 24 sata, a topli dom pronađen mu je u rekordnom roku. Zašto je Ivica omiljeni mačak FER-a, svakako pogledajte u galeriji.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju