Nikad nije sam

Mačak Ivica toliko se udomaćio na FER-u da je dobio i profil na Instagramu

Mali Ivica (Foto: Instagram/mali_ivica_fer) - 7
Mali Ivica (Foto: Instagram/mali_ivica_fer) - 7 Instagram/mali_ivica_fer
\\folder\galerija Galerija Mali Ivica (Foto: Instagram/mali_ivica_fer) - 7 Mali Ivica (Foto: Instagram/mali_ivica_fer) - 7 Foto: Instagram/mali_ivica_fer Mali Ivica (Foto: Instagram/mali_ivica_fer) - 9 Mali Ivica (Foto: Instagram/mali_ivica_fer) - 9 Foto: Instagram/mali_ivica_fer Mali Ivica (Foto: Instagram/mali_ivica_fer) - 8 Mali Ivica (Foto: Instagram/mali_ivica_fer) - 8 Foto: Instagram/mali_ivica_fer +6 Mali Ivica (Foto: Instagram/mali_ivica_fer) - 10 Galerija
Studenti i osoblje FER-a svakodnevno imaju priliku družiti se s mačkom koji se udomaćio u zgradi fakulteta.

Mali Ivica omiljeni je mačak studenata FER-a jer se udomaćio u zgradi fakulteta pa redovito pomaže studentima u učenju, profesorima u predavanju, a povremeno se čak pojavi i u menzi. Njegove šetnje po fakultetu studenti redovito bilježe pa je Ivica dobio i profil na Instagramu na kojem se može pratiti što mačak radi.

Brižni studenti nedavno su odlučili i uškopiti Ivicu i tražili su mu topli dom za nekoliko dana oporavka nakon operacije. Poziv za udomljavanje objavljen je prije manje od 24 sata, a topli dom pronađen mu je u rekordnom roku. Zašto je Ivica omiljeni mačak FER-a, svakako pogledajte u galeriji.