Report

Bacila grudnjak Drakeu na pozornicu, zauzvrat dobila ponudu za posao

Festival svjetla u Sarajevu - 4
Festival svjetla u Sarajevu - 4 Foto: Boris Trogrančić
U novonastalom trendu bacanja stvari na pozornicu, od kojeg su nastradali Harry Styles, Bebe Rexha,, Kelsea Ballerini i Ava Max, Drake je još jednom „žrtva“, a ovog si je puta sam kriv.

Nakon što je Drake pogođen mobitelom za vrijeme nastupa, a izbjegao je i Air Jordan tenisicu, rekao je kako su bačeni grudnjaci jedino što prihvaća na pozornici.

Drake, koji je trenutno na turneji, prekinuo je nastup kako bi zamolio obožavatelje da pronađu ženu koja je na pozornicu bacila grudnjak veličine 36G. Društvene mreže preplavile su dame bujnih grudi, govoreći kako su one te koje su bacile grudnjak, no pronađena je prava vlasnica. Veronica Correia vlasnica je grudnjaka, a na svojem je računu podijelila video u kojem ga je bacila kako bi dokazala da je ona žena koju Drake traži.

@veronicaaacorr401 ITS MEEEEE!!!! A lot of girls posting its them but this is not to get confused its me 😌 #drake36G #36G #itsallablurtour #barclayscenter #Brooklyn #Drake #aubreydrakegraham ♬ original sound – Veronica Correia

Veronica Correia nije dobila spoj s Drakeom, ali se izborila za drugu karijeru. Naime Correia nije ni slutila da će privući njegovu pozornost, a, uz Drakeovu, uspjela je privući i pozornost časopisa Playboy.

@veronicaaacorr401 #drake36G #Drake #brooklyn #barclayscenter #itsallablurtour #36G ♬ original sound – Veronica Correia

Correia je, na društvenim mrežama, objavila poruku koju su joj poslali i kako je prihvatila njihovu ponudu.

Očito je Drake dosegao najvišu razinu moći, a njegov clout je toliko jak da ga i najveće kompanije shvaćaju ozbiljno. O grudnjaku je rekao par riječi i to je bilo dovoljno za ovu modernu priču o Pepeljugi.