Potresno

Tinejdžer podijelio potresnu priču! Najbolji mu je prijatelj zapravo bio plaćeni glumac

Prijateljstvo i redateljska klapa
Prijateljstvo i redateljska klapa Foto: Canva
Glumio mu je prijatelja, a za sve je bio plaćen

Tinejdžer iz New Yorka ostavio je korisnike TikToka zaprepaštene, nakon što je podijelio priču o tome kako je njegov najbolji prijatelj zapravo bio angažirani glumac. Mladić imena Lawson Spolansky je na TikToku, ranije ovog mjeseca, podijelio nevjerojatnu priču o tome kome je točno bio najbolji prijatelj.

@lawsonspolansky im finally ready to share with u this horrific story #storytime #bestfriend #childhood #lawsonspolansky #fyp #childhoodtrauma #fypシ゚viral #mentalhealth #real #truth #actor #school #fypシ #trending ♬ My Best Friend I Never Had - Lawson Spolansky



U videu koji je sada pregledan više od milijun puta, Spolansky je tvrdio da je sve počelo 2012., kada je imao pet godina i u školi pokazivao neke društvene probleme i probleme u ponašanju. Jednog dana u srpnju, dok je bio na igralištu, Spolansky je pao s penjalice i ozlijedio se, zbog čega je mali plavokosi dječak prišao i počeo mu se rugati.

Dječakova mama brzo je priskočila u pomoć, a dvojica dječaka potom su se zajedno družila u parku. Sljedećeg rujna Spolansky se iznenadio ugledavši istog plavokosog dječaka, kojeg je identificirao s imenom Dexter, kako sjedi pokraj njega u školi.

Tijekom godina počeli su razvijati čvrsto prijateljstvo, a Spolansky se također osjećao ugodnije, a bolje mu je išlo i u školi. Premotajmo do 2018., kada je Dexter navodno rekao Spolanskyju da ga želi povesti na putovanje u Pariz, Španjolsku i Kaliforniju koristeći nešto novca koje je dobio za rođendan.

Rekao mu je da počne planirati što će spakirati, ali samo dan kasnije počeo je smišljati 'čudne isprike' zašto ne mogu ići. Zamislite Spolanskyjev šok kada je na Instagramu vidio fotografiju Dextera, njegove mame i Spolanskyjeve tete zajedno u Hollywoodu.
Zbunjen, Spolansky je ispitivao Dextera i njegovu tetu o tome što se događa, samo da bi naišao na tvrdnje da je to bila greška u komunikaciji.

Vratimo se ponovno u 2021., kada je Spolanskyin dečko u to vrijeme radio kao čistač bazena za Dexterovu mamu. On je, radeći tamo, shvatio da ta žena uopće nije Dexterova mama, nego njegova agentica.
Spolansky je u svom videu rekao zbunjenim gledateljima da je saznao da je njegova teta zapravo najbolja prijateljica Dexterove prave mame, žene koju nikada nije upoznao, i da joj je ona platila da se Dexter sprijatelji sa Spolanskyjem.
I ne samo to, nego je Spolansky tvrdio da je njegova terapeutkinja bila sestra Dexterove agentice.

"Dakle, sada sam ostao slomljen, imam ozbiljne probleme s povjerenjem i osjećam se kao da nikad nisam nigdje otišao", rekao je. "Mislio sam da imam pravog prijatelja, ali onda saznaš da je ovaj prijatelj zapravo glumac." Rekao je Spolansky i dodao "Ne znam što sada učiniti, ali mislio sam da bi bilo zanimljivo podijeliti.".

Ovakve scene nalik na film Trumanov show privikle su gledatelje, no neki gledatelji nisu bili uvjereni u njegovu priču i pokušali su pronaći rupe u njegovoj priči. Spolanskijeva je teta također navodno opovrgla tvrdnje Spolanskog, prenosi nam UNILad.
U odgovoru na kritike, Spolansky je komentirao: "Boli me briga što ljudi stvarno vjeruju da bih želio izmisliti nešto tako užasno. Pokušavam ovdje dijeliti neke stvarne osjećaje.".