Report

Njemačka influencerica produljila noge za 14 cm! Kaje se oko postupka vrijednog preko 200 tisuća dolara

manekenka Theresia Fischer i slike njene operacije povisivanja
manekenka Theresia Fischer i slike njene operacije povisivanja Foto: Instagram screenshot/@theresiafischer
Njemačka manekenka Theresia Fischer otkrila je kako je potrošila 225.000 dolara na operaciju produljenja nogu i kako se kaje zbog toga.

31-godišnjakinja je u intenzivnoj operaciji svojoj visini dodala 14 cm. Kako nam prenosi The Sun, u dobi od 24 godine manekenka je u potkoljenice umetnula podesive teleskopske šipke koje su postupno produžile njezine noge. Sa 168 cm narasla je do 182 cm, ali postupak koji je opisala zvuči kao radnja horror filma.

View this post on Instagram

A post shared by Theresia (@theresiafischer)

Postupak je opisala, prenosi nam The Sun, ovako „Potkoljenična kost je slomljena, potkoljenični mišići su rascijepljeni i u ugrađena je teleskopska šipka. Sami produljujete potkoljenice držeći jednom rukom koljeno, a drugom rukom uvrćući stopalo prema unutra dok ne klikne. Deset klikova dnevno donosi dodatnih 0,5 milimetara“.

Manekenka, koja se pojavila u njemačkoj verziji Big Brothera, ispričala je kako ju je na cijeli postupak prisilio bivši suprug, star 59 godina. U intervjuu za MDR Jump, okrivila ga je što se morala podvrgnuti tako iscrpljujućoj operaciji. Kaže da joj je rekao „Theresia, znaš da volim velike cure pa bih ovo stvarno volio. Mogla bi dobiti do 14 centimetara, ako ne i više.“.

View this post on Instagram

A post shared by MDR JUMP (@mdrjump)

Manekenka je zadivljena što je uopće pristala. „Sramim se jer sam pristala na operaciju koju nisam trebala napraviti“, rekla je i nadodala kako o postupku nije ništa znala prije zamolbe bivšeg supruga.

Theresia je dodala kako ju je znao i psihički zlostavljati te da joj je govorio kako ne može ništa bez njega i da joj je on potreban te je nadodala „ako ti to kažu 20, 30, 60, 70 puta dnevno, onda počneš u to i vjerovati.“. Rekla je “Nikad se prije nisam time bavila jer sam uvijek bila zadovoljna svojim tijelom.“, što je pomalo kontradiktorno pošto je 2019. rekla, kako nam prenosi The Sun, kako su joj se rezultati svidjeli te da je pod nož otišla kako bi podigla samopouzdanje nakon godina maltretiranja u tinejdžerskim danima.