Mix

Pedru Pascalu moguća fantastična uloga! Najizgledniji je kandidat za ulogu u filmu „Fantastična četvorka“

glumac pedro pascal stoji i lik iz stripa fantastična četvorka Mr. Fantastic hoda
glumac pedro pascal stoji i lik iz stripa fantastična četvorka Mr. Fantastic hoda Foto: Twitterscreenshot/@complex/@dailyloud
„Fantastična četvorka“, koju čine Mr. Fantastic (Reed Richards), vođa grupe, Nevidljiva Žena (Susan Richards, djevojačko prezime Storm), Ljudska Baklja (Johnny Storm) i Stvar (Ben Grimm), jedan je od najpoznatijih timova superjunaka iz Marvelovog svijeta stripa i filma, a izgleda kako su korak bliže pronalasku glumca za ulogu gospodina Fantastičnog u nadolazećem filmu.

Najizgledniji kandidat za ulogu, kako nam prenosi Variety, je Pedro Pascal, koji bi trebao utjeloviti Reeda Richardsa, zvanog Mr. Fantastic, briljantnog znanstvenika koji stekne sposobnost savijanja i rastezanja svog tijela poput gume. Tim je svoje supermoći dobio nakon izlaganja gama zrakama tijekom znanstvene ekspedicije u svemiru.

Uloga bi nastavila Pascalov vrući niz kultnih likova. Njegova karijera najprije je uzletjela njegovim nezaboravnim preokretom u ulozi princa Oberyna Martella u „Igri prijestolja“, a zatim je dosegla novi vrhunac kada je dobio ulogu titularnog lovca na glave u „The Mandalorianu“, prvoj TV seriji „Ratova zvijezda“ i inauguracijskoj serija za Disney+. 48-godišnji glumac nedavno je nominiran za Emmyja za svoju ulogu u HBO-ovoj seriji inspiriranoj videoigrom „The Last of Us“.

Redatelj filma Matt Shakman vodit će film „Fantastična četvorka“. Preuzeo je dužnost od Jona Wattsa, koji je režirao sva tri Marvelova i Sonyjeva filma „Spider-Man“ s Tomom Hollandom, nakon što je Watts napustio film. “Fantastična četvorka” u kina bi trebala stići 2. svibnja 2025, prenosi nam Variety.

Marvel Studios prvi je dobio prava na Fantastic Four 2019., kada je Disney kupio 21st Century Fox. Prije toga, snimljena su tri filma „originalni“ „Fantastic Four“ iz 2005., njegov nastavak iz 2007. “Fantastic Four: The Rise of Silver Surfer” i reboot iz 2015. koji je bio loše prihvaćen.