Smiješno

Španjolski as je Hrvat u duši! Njegove izjave su legendarne, a nije mu problem ni odgovarati na pitanja

Nogometaš Dani Olmo i karta Hrvatske sa zastavom
Nogometaš Dani Olmo i karta Hrvatske sa zastavom Foto: daniolmo/Instagram
Nije mu strano

Europsko prvenstvo samo što nije počelo, a u cijeloj pozitivnoj atmosferi moramo se prisjetiti nekih legendarnih izjava igrača koji je kao šesnaestogodišnjak došao u Hrvatsku.





Španjolski adut Dani Olmo odrastao je u redovima Dinama, gdje je svoj talent brusio od 2014.

Talentirani Španjolac prirodno je pokupio i nešto jezika, a nije mu strano odgovarati na pitanja upravo na Hrvatskom. Tako je bilo u intervjuu s Robertom Knjazom u kojem je otkrio svoju priču i pokazao zašto se toliko dobro uklopio u momčad.


Može se primijetiti kako je ulovio neke izraze kojima odlično barata, a nije ga strah pričati na stranom mu jeziku. Jednom kad je probio led nije ga više bilo straha, a Hrvatske se rado prisjeti.

Španjolska je prvi protivnik Hrvatske na Euru, a sve o njima možete pročitati u nastavku:

\\folder\vezani_članak Šutalo i Modrić TEŽAK PORAZ Hrvatska izgubila na startu Eura: Španjolska lakoćom do visoke pobjede!

Sve o Euru i utakmica pred nama pogledajte na Gol.hr.

\\folder\vezani_članak Joško Gvardiol i oblačić sa španjolskom i talijanskom zastavom španjolac ili talijan Prezime koje potiče znatiželju: Koje je porijeklo Joška Gvardiola?

\\folder\vezani_članak Nogometaš Joško Gvardiol i novac Lagano Zavirite u luksuzan život Joška Gvardiola! Pogledajte kako živi jedan od najboljih mladih igrača na svijetu