Pravo čudo

Pronašla je napušteno jaje, a što se iz njega izleglo ugodno ju je iznenadilo! Pogledajte novog neočekivanog ljubimca

Košara s jajima i upitnik
Košara s jajima i upitnik Foto: Canva
Iznenađenja nisu rezervirana samo za čokoladna jaja

Život je prepun iznenađenja i nikada ne znate kako će vas iznenaditi. Stvari ponekad nisu onakve kakvim se čine, a sljedeća je priča pokazatelj koliko je svijet nepredvidiv.

@brandalintipton

What a lovely surprise 🐢

♬ original sound - Brandalin Tipton


Korisnica iza profila na TikToku, Brandalin Tipton, u videu je podijelila neobično scenu koje ju je dočekala kada je u šetnji naišla na jaje. Odlučila je jajetu pružati šansu te ga je postavila malo jaje u gnijezdo svojih kokoši.

@brandalintipton

Y’all wanted an update on the mystical baby turtle my chickens incubated 🐢✨💛🐣 TikTok taught me that this is a Musk Turtle and I will keep it safe until its ready to be set free into our swamp or we can make appropriate accommodations for it. So many suggestions on names 🤣 Churtle, Turken, Turticken, Basilisk, Chicken, Nugget, so many options. My instinct is Shrek 🐢 I can’t stop saying “get out me swamp” to it. Send help

♬ original sound - MORE ENERGY 😎


Nakon dva tjedna iznenadila ju je scena kako se iz jajeta se izlegla kornjača. Budući da je gmazovima, kako bi se uspješno izlegli, potrebna određenu temperatura i vlažnost pravo je čuda da se kornjača uopće uspjela izleći u gnijezdu.

@brandalintipton

 

♬ original sound - Brandalin Tipton


Tipton je također obavijestila pratitelje kako napreduje rast i razvoj mlade kornjače, a njezina malenkost osvojila je srca obožavatelja.

@brandalintipton

I got tired of hearing myself talk so enjoy 💛🐢 Meet Henry Basil Churtle Turken 🫶🏼 Took them to meet the rents Thank you for all the positivity, resources, and information I’ll post updates amongst my other silly shenanigans 🤠

♬ original sound - Brandalin TiptonKomentari su prepuni poruka podrške, a neki su istaknuli kako se ovako stvaraju mitološka bića, a neki su zaključili kako joj se izlegla najčudnija koka na svijetu.

Sve informacije o nastupima Hrvatske na Euru 2024. pogledajte na Gol.hr, a sve o našem prvom protivniku možete saznati u nastavku:

\\folder\vezani_članak Šutalo i Modrić TEŽAK PORAZ Hrvatska izgubila na startu Eura: Španjolska lakoćom do visoke pobjede!